Zetten: Ashley

 

Voornaam:         Ashley
Woonplaats:  Zetten
Opvang bij:  Gastouder
Eigen kinderen:  3 kinderen geboren in 2013, 2015 en 2019
Speerpunten:  Liefde volle aandacht kunnen schenken aan ieder kind
Beschikbaar:  In overleg op maandag tot en met zaterdag
Geregistreerd LRKP:  Ja

Ik heb zelf 3 kleine kinderen waar ik ontzettend veel plezier aan beleef en waarmee ik samen de wereld ontdek. Gastouder zijn is voor mij het perfecte beroep in combinatie met het runnen van mijn gezin. Daarnaast is prachtig om van kinderen te mogen genieten, hun puur- en onbevangenheid. Nadat ik mijn opleiding, MBO 4 gespecialiseerd Pedagogisch medewerker, heb afgerond kon ik mijn draai niet vinden binnen de kinderopvang. Ik vind het heel belangrijk dat er ruimte is om in te kunnen spelen op het ritme en behoefte van het individuele kind. Ik sta voor onvoorwaardelijke liefde, veel aandacht en lichamelijk contact voor ieder kind. Dat is helaas in de kinderopvang meestal niet haalbaar en dat is dan ook de reden dat ik heel erg geloof in de kleinschalige opvang van een gastouder. Daarbij wil ik niet alleen veilig- en geborgenheid bieden, maar ga ik ook maximaal voor het samen ontdekken van de wereld. Ik geloof in leren door te doen. Ik ben creatief, kan van een doos een huis bouwen en het fotograferen van mooie momenten is mijn hobby. Ik kook en bak ook vaak met de kinderen. We zijn goed bekend met allergenen, en bewust van de natuur om ons heen. We zijn voorstanders van wasbare luiers, gebruiken biologische groenten en eerlijk vlees.

Ik vind het heel belangrijk om een goede relatie met de ouders aan te gaan, met respect voor elkaar. Ik vind het fijn om samen afspraken te kunnen maken, dit alles voor een prettige samenwerking.

We hebben een leuk huis met een heerlijke tuin, daar zijn we dan ook vaak te vinden. In onze tuin is er genoeg ruimte om te ontdekken en die vrijheid krijgen de kinderen dan ook. We hebben onder andere een speelhuisje, glijbaan en een buitenkeukentje waar de mooiste zandtaartjes en de lekkerste moddersoep gemaakt wordt.