Opheusden

Voornaam:         Evaline
Woonplaats:  Opheusden
Opvang bij:  Gastouder
Eigen kinderen:  Geen
Speerpunten:  Rust, eerlijke aandacht en liefde
Beschikbaar:  Maandag, woensdag en donderdag
Geregistreerd LRKP:  Ja

Mijn naam is Evaline ik ben 26 jaar en sinds 2017 actief als gastouder. Ik heb bij gezinnen thuis gewerkt en ga nu volledig vanuit mijn huis aan de slag. Ik vind kinderen fantastisch en puur, wat een voorrecht is om mee te mogen werken. Als gastouder kan ik de kinderen alle aandacht en liefde bieden die ik belangrijk vind. Ik heb maar een kleine groep kinderen zodat ik ieder kind goed kan zien en kan bieden waar ze behoefte aan hebben. Mijn streven als gastouder is dan ook echte, eerlijke aandacht en liefde bieden. Ik ben zelf heel rustig en hecht veel waarde aan rust en regelmaat. Ik vind het belangrijk dat kinderen mogen zijn zoals ze zijn. Waarbij ik ze de ruimte geef om te ontwikkelen, te groeien en bloeien op hun tempo.

In het verleden ben ik twee keer naar Afrika geweest, daar heb ik in een kindertehuis gewerkt. Dit was fantastisch mooi om te mogen doen, ik heb mijn hart wel een beetje verloren aan Afrika.

Ik woon in Opheusden in een ruime woning met een grote tuin. Ruimte genoeg om te spelen en te ontdekken. Ik hanteer een dagritme waar naast de benodigde eetmomenten, aan de gezellige ronde eettafel, er ook ruimte is voor activiteiten zoals knutselen en buitenspelen. Ik pas me aan de kinderen aan, ik speel in op hun behoeften.

Ik vind het heerlijk om aan het einde van de dag een eind te gaan wandelen of om op mijn racefiets te stappen en een eind te gaan fietsen. Ook houd ik ontzettend van koken en bakken. Wat ik ook regelmatig doe met de kinderen. We bakken dus niet alleen zandtaartjes in de zandbak in het speeltuintje tegenover ons huis, maar ook echte taartjes en koekjes.

In de samenwerking met vraagouders vind ik open en eerlijke communicatie heel belangrijk.