Zeer ervaren gastouder uit Kesteren

 

Voornaam:         Hennie
Woonplaats:  Kesteren
Opvang bij:  Gastouder 
Eigen kinderen:  3 Volwassen uitwonende kinderen       
Speerpunten:  Kinderen graag iets leren en buitenspelen 
Beschikbaar:  In overleg op maandag tot en met donderdag
Geregistreerd LRKP:  Ja

Ik ben Hennie geboren 30-05-63, gehuwd met Willem en moeder van 3 volwassen dochters en sinds mei 2016 oma van 5 kleinkinderen. Ik ben al ruim 20 jaar gastouder, ik doe het met veel plezier en liefde.

Het is voor mij een uitdaging om de kinderen iets te leren bijv. praten, kleuren benoemen, zindelijkheid training enz. Maar ook helpen bij de ontwikkeling van de zelfredzaamheid. Als het maar even kan gaan we naar buiten, we hebben een geweldige tuin met speeltoestel. Binnen genieten we van voorlezen, samen liedjes zingen en dansen. Televisie kijken we met mate en soms genieten we van rustgevende achtergrondmuziek.

Ik ben actief bezig met het leren samen spelen en samen delen. Daarnaast bied ik ook de ruimte om even alleen te kunnen spelen en je eigen plekje te hebben. Dit alles is afhankelijk van de leeftijd natuurlijk. Het meegeven van normen en waarden en respect hebben voor elkaar en voor elkaars spullen vind ik heel belangrijk. Ik ben consequent als het over gedrag en afspraken gaat. Ik ben rechtvaardig, ik leg altijd uit waarom iets niet kan of mag. Een knuffel, aai over de bol en complimentjes horen er natuurlijk ook bij!