Dodewaard

 

Voornaam: Marjolein
Woonplaats: Dodewaard
Opvang bij: Gastouder thuis
Eigen kinderen: Geen
Speerpunten: Ontwikkelingsgericht en een vertrouwelijke band
Beschikbaar: In overleg op woensdag tot en met vrijdag
Geregistreerd LRKP: Ja

 

Al vanaf jonge leeftijd heb ik opgepast op kinderen van verschillende leeftijden. Kinderen brengen veel gezelligheid en enthousiasme met zich mee. Ik word daar vrolijk van en kan erg genieten van ondernemend met ze bezig zijn. Met kinderen werken en ze dingen leren, dat is wat ik graag doe. Dat heb ik wel ervaren in mijn werk als logopediste.

Ik ben creatief in het bedenken van allerlei activiteiten en spelletjes. Daarnaast vind ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt bij een kind, zodat ik ze goed kan ondersteunen en kan aansluiten bij hun ontwikkeling. Op die manier ga ik voor vertrouwen en een fijne band met het kind. Natuurlijk vind ik, als logopediste, ook het stimuleren van de taalontwikkeling erg leuk om te doen. Verder heb ik veel geduld en bied ik de kinderen ook de rust die ze nodig hebben.

We hebben een gezellige woonkeuken waar van alles te beleven en ontdekken is. Ik bied afwisselend materiaal aan. De tuin is erg fijn, we hebben veel ruimte om te fietsen en voetballen. Natuurlijk is er voor de allerkleinsten een rustig hoekje om op ontdekking te gaan.

Met de ouders maak ik graag duidelijke afspraken en hoop ik dat ons contact niet te zakelijk zal zijn, zodat we goed kunnen samenwerken en overleggen. Open communicatie en met elkaar meedenken is hierbij voor mij van belang. Komt u gerust eens kennismaken!