Opvang bij de vraagouder thuis

Voornaam:         Joyce                                                                          
Woonplaats:  IJzendoorn
Opvang bij:  Bij de vraagouders thuis
Eigen kinderen:  Een zoontje geboren in 2017
Speerpunten:  Samen een fijne dag beleven
Beschikbaar:  Maandag tot en met donderdag
Geregistreerd LRKP:  Nog niet

Ik heb de opleiding Pedagogisch werk 4 met veel plezier gevolgd en behaald. Tijdens deze opleiding heb ik op diverse plaatsen stage gelopen en bij diverse gezinnen thuis opgepast. In die periode heb ik veel geleerd over kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Sinds 2013 ben ik werkzaam als gastouder voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Ook heb ik een eigen kindje, Joey een vrolijke knul die geboren is in 2017.

Ik kan mezelf het beste omschrijven als enthousiast, open, zorgzaam en ik ben erg creatief. Daarnaast vind ik mijn familie erg belangrijk, ik ben een echt familiemens.

Ik vind kinderen prachtig, vooral hun fantasie en creativiteit. Ik geniet erg van hun grappige opmerkingen en de liefde die ze geven. Ik vind het heel belangrijk om me te verdiepen in kinderen zodat ik hen een fijne dag kan bezorgen en rekening kan houden met hun interesses. Ik werk met Aap, dit is een knuffel die hoort bij het ontwikkelingsprogramma die ik gebruik voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op die manier stimuleer en monitor ik de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast staat het ook voor veel plezier en leuke activiteiten, met wisselende thema’s. Om te zorgen dat kinderen weten wat ze kunnen verwachten hanteer ik de dagstructuur zoals die normaal ook geldt en ben ik duidelijk en consequent over de regels en afspraken die we maken.

Ik zou graag kinderen in hun thuissituatie willen opvangen.

Ik zorg ervoor dat ik duidelijk weet wat de wensen van de vraagouders zijn zodat we goede afspraken met elkaar kunnen maken. Goed overleggen met de ouders zorgt voor mij voor een prettige samenwerking wat ik heel belangrijk vind.